ΑΝΤΙΣΡΟΦΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

 

Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου σημαίνει, πως γνωρίζουμε τον τηλεφωνικό αριθμό ενός ατόμου και μέσω αυτού ψάχνουμε άλλα προσωπικά του στοιχεία, όπως, για παράδειγμα, το όνομά του. Στις μέρες μας, είναι προσιτοί διάφοροι εναλλακτικοί τρόποι αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου. Πιο συγκεκριμένα, όλες οι Τηλεπικοινωνιακές Εταιρείες μας προσφέρουν υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου, άρα και αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου. Βέβαια, και το διαδίκτυο κατέχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην αντίστροφη αναζήτηση.

Όταν η
αντίστροφη αναζήτηση σχετίζεται με αριθμούς κινητών τηλεφώνων, υπάρχουν πολλές και γνωστές ηλεκτρονικές σελίδες, όπως katalogoskiniton.com ή whocallsme.gr, οι οποίες μας παρέχουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία αναζήτησης. Στην περίπτωση που αναζητούμε ευθέως ή μέσω αντίστροφης αναζήτησης έναν αριθμό σταθερού και όχι κινητού τηλεφώνου, τότε η βασική μας επιλογή είναι ο ψηφιακός τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ. Πληκτρολογώντας στον υπολογιστή μας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή μας συνδέει με το διαδίκτυο το URL whitepages.gr και επιλέγοντας την εντολή αντίστροφης αναζήτησης, συμπληρώνουμε στο κατάλληλο πεδίο τον τηλεφωνικό αριθμό που μας αφορά και σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που ψάχνουμε.

Για όσους δεν έχουν την καλύτερη σχέση με το
διαδίκτυο ή τυχαίνουν στιγμές που η πρόσβαση σ’ αυτό δεν είναι εφικτή, μια επιπλέον επιλογή αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου προσφέρεται καλώντας απευθείας στην Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών που μας ενδιαφέρει. Αναφέροντας τον αριθμό που έχουμε στα χέρια μας, η υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης θα μας ενημερώσει για τον κάτοχο που ψάχνουμε.

Πληροφορίες αναζήτησης τηλεφώνου και, γενικότερα, πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου, αντλούνται για τους συνδρομητές της Cosmote, καλώντας στο 11831 (από κινητό Cosmote) ή στο 6971000131 από σταθερό και για τους συνδρομητές της Vodafone, καλώντας στο 11833 (από κινητό Vodafone) ή στο 6944401833 από σταθερό. Οι ενδιαφερόμενοι για την Υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδας της Wind καλούν στο 11818 (από κινητό Wind) ή στο 6935601181 από σταθερό τηλέφωνο και παίρνουν πληροφορίες για αριθμούς σταθερών και κινητών τηλεφώνων.

Στη λίστα των παραπάνω
υπηρεσιών αναζήτησης τηλεφωνικού αριθμού, θα πρέπει να προστεθεί και η υπηρεσία 11888 του ΟΤΕ, η οποία ανταποκρίνεται στο αίτημα της αναζήτησης τηλεφωνικού αριθμού οποιασδήποτε από τις εταιρίες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας και αν ο κάτοχος είναι συνδρομητής. Αρκεί αυτός ο αριθμός να μην είναι απόρρητος ή να ανήκει σε καρτοκινητό χωρίς στοιχεία.

Πολλοι κατα καιρους βρεθηκαμε στην αναγκη, αλλοτε μεγαλυτερη και αλλοτε λιγοτερο σημαντικη, να εντοπισουμε καποιο κινητο τηλεφωνο.


read more

Πολλοι ανθρωποι γυρω μας, ισως κι εμεις οι ιδιοι, εχουν δεχτει κλησεις απο κακοβουλους εραστες της αναστατωσης, αλλοτε σε ηπια και αλλοτε σε μεγαλυτερη συχνοτητα η περιεχομενο

read more