http://spynet.gr/


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ


Σας καλωσορίζουμε στη νέα και εμπλουτισμένη ιστοσελίδα μας, υποσχόμενοι να βρείτε ό,τι χρειάζεστε απλά και κατατοπιστικά.

 


Η παρούσα αυτή ιστοσελίδα ήρθε σχεδόν επιβεβλημένα από την ιδιαίτερη εμπειρία που διαθέτουμε ως γραφείο και μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς καινοτομιών που συνδέονται άμεσα με τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.

 


Να τονιστεί, αρχικά, πως αυτό που καθιστά το Γραφείο ΝτετέκτιβΓραφείο Ιδιωτικών Ερευνών πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα είναι η πιστοποίηση Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001/2008  που έχει κατοχυρώσει. Αυτό σημαίνει δέσμευση για υψηλών απαιτήσεων ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών μας και εγγύηση έγκυρων και ποιοτικών παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ιδιωτικής έρευνας.

 


Η εχεμύθεια και η επιταγές του νόμου αποτελούν τους βασικότερους άξονες της επαγγελματικής δραστηριοποίησης του γραφείου μας. Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια. Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.

 


Ένα επιπρόσθετο μέλημά μας αποτελεί η οριοθέτηση των θεμελιωδών αρχών λειτουργίας και δράσης μας και η σαφής γνωστοποίησή τους στους εντολείς μας. Έτσι, για μας είναι απαραίτητο και προαπαιτούμενο οποιασδήποτε συνεργασίας μας να καθιστούμε εξ αρχής σαφές και με διαύγεια λόγου την τιμολόγηση των υπηρεσιών που θα σας παρέχουμε με κάθε λεπτομέρεια και με διάθεση ενημέρωσης. Οι εντολείς μας δικαιούνται να γνωρίζουν τι και πόσο το πληρώνουν κι εμείς ως Γραφείο Ντετέκτιβ θα πασχίσουμε για το καλύτερο, δηλαδή για τη σίγουρη επίλυση της υπόθεσης που τους ταλανίζει.

 


Θα δείτε και μόνοι σας, την ιδιαίτερη φροντίδα που έχουμε επιδείξει στην παρούσα σελίδα. Στόχος μας είναι η έγκυρη και αναλυτική παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Σας εγγυόμαστε, πως όποια και να είναι το πρόβλημά σας, μέσω του παρόντος site θα γίνει η αρχή της λύσης του. Η εκτενής ενημέρωση της ποικιλίας των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε καθιστά κατανοητό σε όλους πως δεν υπάρχει δυσκολία – στην οποία όλοι είμαστε εξίσου δυνητικά εκτεθειμένοι – που να μην μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο υποστήριξης και διαχείρισης για έναν έμπειρο εξειδικευμένο επαγγελματία.

 


Σας βεβαιώνουμε, πως όποια κι αν είναι η υπόθεση που σας ταλαιπωρεί , το Γραφείο Ντετέκτιβ – Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών είναι στη διάθεσής σας. Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλευτική υποστήριξη με εχεμύθεια και πίστη στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ


Η εμπιστοσύνη αποτελεί την ισχυρότερη, αδιαπραγμάτευτη και ανυπέρβλητη αξία της ιδιωτικής έρευνας εν γένει. Το γραφείο μας εγγυάται τη δημιουργία άνετου κλίματος εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας εχεμύθειας με τους εντολείς – πελάτες μας. Η αποτελεσματικότητα της εκάστοτε έρευνας εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την εμπιστοσύνη που θα δημιουργηθεί μεταξύ ντετέκτιβ και πελάτη. Η επιχείρηση SPYro GRoup, εκτιμώντας την ανυπολόγιστη αξία των ηθικών και νομικών δεσμεύσεων πρωτοπορεί δηλώνοντας τις παρακάτω απαράβατες αρχές στην τακτική της:

1. Η Ζακυνθινός Detective  δεσμεύεται στην τήρηση απόλυτης εχεμύθειας στη συνεργασία με τον «Εντολέα» της....ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ


Παρεξηγημένο ήταν μέχρι και χθες το επάγγελμα του ιδιωτικού ντετέκτιβ ή τουλάχιστον δεν θεωρούταν για τους πολλούς και τόσο απαραίτητο. Πολλές οι επιφυλάξεις τους ή ακόμη και οι ενστάσεις τους σχετικά με την αναγκαιότητα ύπαρξής του. Σήμερα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει, η ζωή έχει γίνει πιο σύνθετη από ποτέ και η ανθρώπινη αντιληπτικότητα έχει διευρυνθεί και δεν διστάζει να δοκιμάσει νέα πράγματα, καταστάσεις και υπηρεσίες. Έτσι, καταλήγουμε, πως η σύγχρονη εποχή όχι μόνο δεν πρέπει να είναι επιφυλακτική απέναντι σε έναν ντετέκτιβ, αλλά να επιδιώκει και να αναζητά τις υποστηρίχτηκες συμβουλές και δράσεις του....ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Ανεξαρτήτως επαγγέλματος και επαγγελματικού χώρου, όλοι μας ως πελάτες αναζητούμε κάτι πολύ συγκεκριμένο: τιμιότητα και εργατικότητα, δηλαδή επαγγελματισμό. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ακριβώς που διακρίνει τους άριστους επαγγελματίες από τους μέτριους κι αυτούς από τους λιγότερο καλούς. Το θέμα του επαγγελματισμού είναι από εκείνα τα λεπτά θέματα, που μέσα στον υποκειμενισμό που τα χαρακτηρίζει είναι πλήρως αντικειμενικά σαφή τελικά. Εμείς ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών τηρούμε όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ συγκεκριμένη πολιτική....ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ


Ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση είναι τα δύο κυριότερα φαινόμενα, που απασχολούν σήμερα όλους τους επαγγελματικούς χώρους και επαγγελματίες ανεξαιρέτως. Ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος, αλλά αν διαχειριστεί σωστά από τη μεριά του κάθε επαγγελματία, μπορεί εν τέλει να αποδειχτεί ιδιαιτέρως παραγωγικός και μια καλή ευκαιρία για βελτίωση και δημιουργικότητα. Όσον αφορά την εξαπάτηση, είναι ίσως πιο επικίνδυνη. Πρέπει ο κάθε επαγγελματίας να είναι σε θέση τουλάχιστον να την αναγνωρίζει....ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Το διαδίκτυο έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και αποτελεί πολύτιμο βοηθό σε κάθε κίνηση και ανάγκη μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής μας της σχέσης με το διαδίκτυο είναι οι αγορές μας μέσω αυτού. Ενώ παλιότερα, οι αγορές μας γίνονταν αποκλειστικά από τα καταστήματα ή τα πολυκαταστήματα, πλέον όλοι μας εξυπηρετούμαστε και από το διαδίκτυο.
 

Γρήγορες, έξυπνες και συνήθως πιο οικονομικές αγορές είναι ό,τι μας κερδίζει στα ηλεκτρονικά καταστήματα....ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Το διαδίκτυο έχει εισέλθει, πλέον, για τα καλά στη ζωή μας και θέμα δίχως συζήτηση είναι το γεγονός, ότι έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος και εργαλείο της καθημερινότητάς μας. Αυτό, σαφώς, οφείλεται στα πάμπολλα πλεονεκτήματα και ευκαιρίες που προσφέρει σε τομείς της ζωής και της δράσης μας, όπως η επικοινωνία, η ενημέρωση, η εκπαίδευση και σαφώς οι επαγγελματικές μας δραστηριότητες, τομείς που συνάδουν απόλυτα με τους ταχύτατους ρυθμούς της εποχής και μαζί με αυτούς, ίσως και γρηγορότερα, και το διαδίκτυο....

Πολλοι κατα καιρους βρεθηκαμε στην αναγκη, αλλοτε μεγαλυτερη και αλλοτε λιγοτερο σημαντικη, να εντοπισουμε καποιο κινητο τηλεφωνο.


read more

Πολλοι ανθρωποι γυρω μας, ισως κι εμεις οι ιδιοι, εχουν δεχτει κλησεις απο κακοβουλους εραστες της αναστατωσης, αλλοτε σε ηπια και αλλοτε σε μεγαλυτερη συχνοτητα η περιεχομενο

read more