ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ανεξαρτήτως επαγγέλματος και επαγγελματικού χώρου, όλοι μας ως πελάτες αναζητούμε κάτι πολύ συγκεκριμένο: τιμιότητα και εργατικότητα, δηλαδή επαγγελματισμό. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ακριβώς που διακρίνει τους άριστους επαγγελματίες από τους μέτριους κι αυτούς από τους λιγότερο καλούς. Το θέμα του επαγγελματισμού είναι από εκείνα τα λεπτά θέματα, που μέσα στον υποκειμενισμό που τα χαρακτηρίζει είναι πλήρως αντικειμενικά σαφή τελικά. Εμείς ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών τηρούμε όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ συγκεκριμένη πολιτική. Θέτουμε εξαρχής τους όρους της συνεργασίας μας με τον εκάστοτε πελάτη, τους οποίους τηρούμε πιστά ως τη λήξη της επαγγελματικής μας σχέσης, ακόμη κι αν κάποτε γυρνά εναντίον μας. Η συνέπεια και η εμπιστοσύνη είναι για μας αξίες θεμελιώδεις.

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν. Να διευκρινιστεί, βέβαια, πως κυρίαρχη προϋπόθεση αποτελεί το να οφείλεται σε δική μας παράλειψη, αστοχία και εν γένει υπαιτιότητα η αποτυχημένη έκβαση μιας υπόθεσης που μας εμπιστεύτηκε ο πελάτης. Σε μια τέτοια περίπτωση, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective δεσμεύεται να επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό των χρημάτων που είχε καταβληθεί κατά την ανάθεση της υπόθεσης και τη σύναψη της συμφωνίας.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων, όμως, δεν αποτελεί το μοναδικό στοιχείο εντιμότητας του γραφείου μας. Ο επαγγελματισμός και η τιμιότητα με την οποία χειριζόμαστε τις δραστηριότητές μας, επιβεβαιώνεται καθημερινά από τους ίδιους μας τους πελάτες. Καθημερινά αναλαμβάνουμε μια μεγάλη ποικιλία υποθέσεων, οι οποίες αποτελούν για μας πραγματική πρόκληση όσο δύσκολες κι αν φαίνονται. Έχουμε μάθει να μην βγάζουμε συμπεράσματα από την πρώτη ματιά. Δουλεύουμε σκληρά και συστηματικά, για όφελος δικό σας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις ευρείας γκάμας στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, δηλαδή κυρίως σε χώρες της Ευρώπης, όπου έχουμε άξιους συνεργάτες με τους οποίους αλληλοβοηθούμαστε.

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και διάσημα γραφεία του είδους του στην Ελλάδα. Ο λόγος σαφής: σας εγγυόμαστε την άμεση και σίγουρη λύση του προβλήματος που μας εμπιστεύεστε. Πλήθος προβλημάτων οδηγούν καθημερινά συμπολίτες μας στην πόρτα του γραφείου μας. Ορισμένα από αυτά τα θέματα είναι περιπτώσεις παιδιών που αγνοούνται, προβλήματα έγγαμου βίου – με συχνότερη τη μοιχεία – διενέργεια τεστ πατρότητας DNA, διερεύνηση εμπορίου ναρκωτικών, εγκλημάτων πάθους, βιασμών και, πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, περιπτώσεις σχολικού εκφοβισμού και ηλεκτρονικής παρενόχλησης. Στις πιο απλές υποθέσεις που αναλαμβάνει το γραφείο μας είναι το θέμα της παρακολούθησης των κινητών τηλεφώνων.

Για την επιτυχή διαχείριση και των πιο αδιέξοδων καταστάσεων που σας ταλανίζουν, απευθυνθείτε σε εμάς, στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective. Η εμπειρία μας και το επιστημονικό μας πρόσωπο σας εγγυώνται σίγουρες λύσεις. Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η αμοιβαιότητα είναι μόνο λίγες από τις αξίες που μας χαρακτηρίζουν, καθώς δεν λησμονούμε ποτέ, πως αφετηρία μας αλλά και τέλος μας αποτελεί ο ίδιος ο άνθρωπος.

Πολλοι κατα καιρους βρεθηκαμε στην αναγκη, αλλοτε μεγαλυτερη και αλλοτε λιγοτερο σημαντικη, να εντοπισουμε καποιο κινητο τηλεφωνο.


read more

Πολλοι ανθρωποι γυρω μας, ισως κι εμεις οι ιδιοι, εχουν δεχτει κλησεις απο κακοβουλους εραστες της αναστατωσης, αλλοτε σε ηπια και αλλοτε σε μεγαλυτερη συχνοτητα η περιεχομενο

read more