100%

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων, όμως, δεν αποτελεί το μοναδικό στοιχείο εντιμότητας του γραφείου μας. Ο επαγγελματισμός και η τιμιότητα με την οποία χειριζόμαστε τις δραστηριότητές μας, επιβεβαιώνεται καθημερινά από τους ίδιους μας τους πελάτες.
.

click here!
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ

  Όπως καταλαβαίνουμε, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου είναι μια ιδιαίτερα σοβαρή διαδικασία…

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

  Τουλάχιστον μέχρι χθες, κάθε φορά που σε κάποια συζήτηση γινόταν αναφορά στον τηλεφωνικό κατάλογο Ελλάδος, όλοι μας φέρναμε αμέσως στον νου μας τον ογκώδη έντυπο τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ.

 • ΕΥΡΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

  Η απώλεια, για παράδειγμα, της συσκευής του κινητού μας τηλεφώνου δεν είναι απλή υπόθεση. Ο πρώτος λόγος, βέβαια, είναι η αντικειμενική οικονομική αξία της ίδιας της συσκευής.

  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ

  Η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και νόημα, αν τη συσχετίσουμε και τη συνδυάσουμε με τις γνωστές μας «κακόβουλες κλήσεις».

Πολλοι κατα καιρους βρεθηκαμε στην αναγκη, αλλοτε μεγαλυτερη και αλλοτε λιγοτερο σημαντικη, να εντοπισουμε καποιο κινητο τηλεφωνο.


read more

Πολλοι ανθρωποι γυρω μας, ισως κι εμεις οι ιδιοι, εχουν δεχτει κλησεις απο κακοβουλους εραστες της αναστατωσης, αλλοτε σε ηπια και αλλοτε σε μεγαλυτερη συχνοτητα η περιεχομενο

read more