ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Η εμπιστοσύνη αποτελεί την ισχυρότερη, αδιαπραγμάτευτη και ανυπέρβλητη αξία της ιδιωτικής έρευνας εν γένει. Το γραφείο μας εγγυάται τη δημιουργία άνετου κλίματος εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας εχεμύθειας με τους εντολείς – πελάτες μας. Η αποτελεσματικότητα της εκάστοτε έρευνας εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την εμπιστοσύνη που θα δημιουργηθεί μεταξύ ντετέκτιβ και πελάτη. Η επιχείρηση SPYro GRoup, εκτιμώντας την ανυπολόγιστη αξία των ηθικών και νομικών δεσμεύσεων πρωτοπορεί δηλώνοντας τις παρακάτω απαράβατες αρχές στην τακτική της:

1. Η Ζακυνθινός Detective  δεσμεύεται στην τήρηση απόλυτης εχεμύθειας στη συνεργασία με τον «Εντολέα» της. Η λήξη του χρονικού διαστήματος συνεργασίας δε σημαίνει παύση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών. Το αν πρόκειται κάποιο θέμα εξαιτίας της ενδιαφέρουσας φύσης ή κατάληξής του να δει το φως της δημοσιότητας, αυτό δεν αφορά την επιχείρηση Ζακυνθινός Detective και δε συνδέεται με καμία απολύτως δική του πρωτοβουλία.

2.  Η πρώτη συνάντηση – γνωριμία μεταξύ της επιχείρησης Ζακυνθινός Detective και του «Εντολέα» περιλαμβάνει την κατάθεση και καταγραφή όλων εκείνων των απαραίτητων στοιχείων που προσδιορίζουν τη φύση της υπόθεσης και που θα αποτελέσουν τις βασικές πληροφορίες για τη συνέχεια. Η συγκέντρωση των στοιχείων που περιγράφουν μια υπόθεση θα βοηθήσει τη διεύθυνση και το προσωπικό της επιχείρησής μας να αξιολογήσει τα περιθώρια δράσης και να εκτιμήσει τις δυνατότητες ανάληψης της υπόθεσης, βάσει των ορίων που έχει θέσει το περιεχόμενο της πρώτης συζήτησης με τον «Εντολέα».

3.  Στις υποχρεώσεις της επιχείρησης Ζακυνθινός Detective εντάσσεται η επιστροφή – μετά τη λήξη της συνεργασίας – των προσωπικών δεδομένων που αξιοποιήθηκαν στη διάρκεια της. Συγκεκριμένα, αν η επιχείρησή μας διακόψει για οποιοδήποτε λόγο ή απλά επέλθει ο χρόνος της ολοκλήρωσης του ανειλημμένου έργου της, τότε προβλέπεται να επιστρέφονται στον «Εντολέα» (ή τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του) όλα τα έγγραφα, τα έντυπα και οι λοιπές γραπτές πληροφορίες που περιήλθαν στην κατοχή της υπέρ της επίλυσης της υπόθεσης. Αν μάλιστα ο «Εντολέας» το ζητήσει, μπορούν να παραπεμφθούν σε καταστροφέα εγγράφων.

4. Συμπληρωματικά στο θέμα της καταστροφής δεδομένων, μετά το πέρας της συνεργασίας και της ανάμειξης της επιχείρησής μας σε μια υπόθεση, αυτή δεν περιορίζεται στις πρωτογενείς γραπτές πληροφορίες. Όλα τα παράγωγα των αρχικών δεδομένων, σε οποιαδήποτε μορφή (φωτοαντίγραφα, προϊόντα ηλεκτρονικής σάρωσης, ηλεκτρονική αλληλογραφία και τα συναφή) και αν υπάρχουν, προβλέπεται να καταστρέφονται.

5. Στις δεσμεύσεις της Ζακυνθινός Detective συγκαταλέγεται η απόλυτη διαβεβαίωση πως δεν πρόκειται να αναθέσει σε οποιονδήποτε άλλο φορέα (ιδιώτη ή σχετική επιχείρηση) να αναμειχθεί στην υπόθεση. Τηρώντας τους όρους της αρχικής συμφωνίας και εφόσον ο «Εντολέας» έχει λάβει γνώση και ακριβή ενημέρωση των συνεργατών της επιχείρησης, που με Συμφωνητικό Εμπιστευτικότητας έχουν δεσμευτεί και οι ίδιοι απέναντί του, δεν επιτρέπεται απολύτως καμία άλλη ανάμειξη. Μόνο αν αυτό αποτελέσει αίτημα ή γραπτή έγκριση του «Εντολέα», μπορεί να συμβεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

6.  Στις βασικές αρχές της Ζακυνθινός Detective ανήκει και η αποφυγή της ανάληψης οποιασδήποτε υπόθεσης έρχεται σε σύγκρουση με συμφέροντα του «Εντολέα» της. Όσο εκκρεμεί η διεκπεραίωση μιας τρέχουσας υπόθεσης, εγγυάται πως δεν πρόκειται να προβεί στη χρήση οποιωνδήποτε πληροφοριών, αλλά και μετά την διεκπεραίωσή της όσων στοιχείων μπορεί να απορρέουν από ιστορικό υποθέσεων και κρίνεται απαραίτητο να αξιοποιηθούν για τη διεκπεραίωση μιας άλλης καινούριας υπόθεσης.

Πολλοι κατα καιρους βρεθηκαμε στην αναγκη, αλλοτε μεγαλυτερη και αλλοτε λιγοτερο σημαντικη, να εντοπισουμε καποιο κινητο τηλεφωνο.


read more

Πολλοι ανθρωποι γυρω μας, ισως κι εμεις οι ιδιοι, εχουν δεχτει κλησεις απο κακοβουλους εραστες της αναστατωσης, αλλοτε σε ηπια και αλλοτε σε μεγαλυτερη συχνοτητα η περιεχομενο

read more