ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥΠολλοί κατά καιρούς βρεθήκαμε στην ανάγκη, άλλοτε μεγαλύτερη και άλλοτε λιγότερο σημαντική, να εντοπίσουμε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Με μια πρώτη ματιά, ο εντοπισμός ενός κινητού, σαφώς, δεν προβάλλει ιδιαίτερα ανησυχητικό ή και επικίνδυνο. Όταν, όμως, ως «μεσολαβητής» εμφανίζεται το διαδίκτυο, τότε πρέπει να του ρίξουμε και μια δεύτερη ματιά....ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣΠολλές φορές δεχόμαστε κλήσεις στο κινητό ή σταθερό μας τηλέφωνο, οι οποίες είτε εμφανίζονται στην οθόνη μας με απόκρυψη αριθμού είτε προέρχονται από άγνωστους και μη καταχωρημένους αριθμούς καρτοκινητών. Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούσαμε να μάθουμε ποιος κρυβόταν πίσω από αυτές τις, ενοχλητικές πολλές φορές, κλήσεις. Έτσι, λοιπόν, προέκυψε η ανάγκη να έχει την επιλογή κάποιος να εντοπίζει τον πομπό αυτών των τηλεφωνημάτων και μέσω του αριθμού του άλλα και μέσω του σήματος της κάρτας sim του κινητού του τηλεφώνου, με αποτέλεσμα να έρχονται στην επιφάνεια τα στοιχεία του.

Το πρώτο βήμα για τον
εντοπισμό της απόκρυψης
υλοποιήθηκε πριν λίγα μόλις χρόνια με τη νομοθετική πράξη, η οποία ορίζει, ότι κάθε συνδρομητής καρτοκινητού τηλεφώνου είναι υποχρεωμένος, αν θέλει να του παρέχεται σήμα και να του δοθεί αριθμός, πρέπει να κάνει συμβόλαιο με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών που επιλέγει, έτσι ώστε τα στοιχεία του να είναι γνωστά και προσβάσιμα....ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝΠολλοί άνθρωποι γύρω μας, ίσως κι εμείς οι ίδιοι, έχουν δεχτεί κλήσεις από κακόβουλους εραστές της αναστάτωσης, άλλοτε σε ήπια και άλλοτε σε μεγαλύτερη συχνότητα ή περιεχόμενο. Οι άνθρωποι αυτοί, άγνωστοι αρχικά τουλάχιστον, μέσω ευφάνταστων τεχνικών απόκρυψης του αριθμού από τον οποίον καλούν τα θύματά τους, ο οποίος πολλές φορές δεν είναι ο κύριος αριθμός τους,  καταφέρνουν και διατηρούν την ανωνυμία τους.

Ορισμένες φορές, η επιλογή του θύματός τους είναι εντελώς τυχαία, καθώς αρέσκονται στο να πληκτρολογούν τυχαία δεκαψήφιους αριθμούς, οι οποίοι σίγουρα θα αντιστοιχούν σε κάποιον πολίτη....

Πολλοι κατα καιρους βρεθηκαμε στην αναγκη, αλλοτε μεγαλυτερη και αλλοτε λιγοτερο σημαντικη, να εντοπισουμε καποιο κινητο τηλεφωνο.


read more

Πολλοι ανθρωποι γυρω μας, ισως κι εμεις οι ιδιοι, εχουν δεχτει κλησεις απο κακοβουλους εραστες της αναστατωσης, αλλοτε σε ηπια και αλλοτε σε μεγαλυτερη συχνοτητα η περιεχομενο

read more