ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τουλάχιστον μέχρι χθες, κάθε φορά που σε κάποια συζήτηση γινόταν αναφορά στον τηλεφωνικό κατάλογο Ελλάδος, όλοι μας φέρναμε αμέσως στον νου μας τον ογκώδη έντυπο τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ. Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ή πιο απλά ΟΤΕ ιδρύθηκε το 1949. Πρωταρχικός του στόχος με το που ιδρύθηκε ήταν η συγχώνευση υπό τη σκέπη του όλων των ανάλογων δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων τηλεπικοινωνίας. Σήμερα, αποτελεί τον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο της Ελλάδας και ένα από τους πιο καταξιωμένους Ομίλους τηλεπικοινωνίας στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με πολλές θυγατρικές εταιρείες μάλιστα. Όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρέχει σε όλους μας ο ΟΤΕ, πρέπει να πούμε, πως πραγματικά είναι πάρα πολλές και ποικίλου περιεχομένου. Δραστηριοποιείται τόσο στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία όσο και στην επικοινωνία και μεταφορά δεδομένων με υψηλές ταχύτητες, αλλά και στις μισθωμένες γραμμές. Επίσης, ασχολείται εντατικά με θέματα δορυφορικών επικοινωνιών, επαγγελματικής εκπαίδευσης αλλά και με τα ακίνητα. Πραγματικά, πλούσιο και πολύπλευρο επαγγελματικό πεδίο!

Ο ΟΤΕ, αναμφίβολα, τάραξε τα λιμνάζοντα νερά των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Πριν την ίδρυσή του, τα πράγματα στον τομέα αυτόν, λειτουργούσαν σχεδόν παρασιτικά, αφού η τηλεφωνία, η τηλεγραφία και οι διεθνείς τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις ήταν στοιχειωδώς οργανωμένες και με πάρα πολλές ελλείψεις.

Στα μεγάλα οφέλη που αποκτήσαμε με τη βοήθεια του ΟΤΕ, συγκαταλέγεται και ο τομέας του τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος και η αναζήτηση σε αυτόν. Πιο συγκεκριμένα, από τον έντυπο παραδοσιακό τηλεφωνικό κατάλογο, που αναφέραμε κι πριν, περάσαμε σε άνυσμα χρόνου στον διαδικτυακό – ψηφιακό τηλεφωνικό κατάλογο Ελλάδος και στην on line αναζήτηση σε αυτόν. Η αναζήτηση, πλέον, αποτελεί διαδικασία ελάχιστων λεπτών, με μεγάλη ευελιξία και μηδενικό κόπο. Ο ΟΤΕ μέσω της ιστοσελίδας www.whitepages.gr παρέχει εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να την επισκεφτεί και με μερικά πολύ απλά βήματα να κάνει την αναζήτησή του σε μια πληθώρα επιλογών που του παρέχεται, όπως για παράδειγμα η αντίστροφη αναζήτηση.

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το συγκεκριμένο site. Αφού, λοιπόν, το επισκεφτούμε, συμπληρώνουμε τα πεδία της αναζήτησης σύμφωνα με το τι αποτελέσματα επιθυμούμε να έχουμε. Για παράδειγμα, εάν εισάγουμε στο αντίστοιχο πεδίο το ονοματεπώνυμο κάποιου, τότε θα πάρουμε ως αποτέλεσμα τον αριθμό του τηλεφώνου του. Αν πάλι πληκτρολογήσουμε στην αναζήτηση τον αριθμό του τηλεφώνου, τότε τα αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του συνδρομητή. Αυτός ο τελευταίος τύπος αναζήτησης, είναι η λεγόμενη αντίστροφη αναζήτηση.

Τέλος, πρέπει να ειπωθεί, πως υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος, εκτός του ΟΤΕ, παρέχουν και άλλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας. Έτσι, για πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου από την Vodafone καλούμε στο 11833 (από κινητό Vodafone) ή στο 6944401833 από σταθερό. Οι συνδρομητές της Cosmote καλούν από κινητό της εταιρείας στο 11831 ή από σταθερό στο 6971000131, ενώ όσοι συνεργάζονται με τη Wind καλώντας στο 11818 από κινητό Wind ή στο 6935601181 από σταθερό τηλέφωνο βρίσκουν μέσω του τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος ό,τι χρειάζονται όλη την ημέρα.

Πολλοι κατα καιρους βρεθηκαμε στην αναγκη, αλλοτε μεγαλυτερη και αλλοτε λιγοτερο σημαντικη, να εντοπισουμε καποιο κινητο τηλεφωνο.


read more

Πολλοι ανθρωποι γυρω μας, ισως κι εμεις οι ιδιοι, εχουν δεχτει κλησεις απο κακοβουλους εραστες της αναστατωσης, αλλοτε σε ηπια και αλλοτε σε μεγαλυτερη συχνοτητα η περιεχομενο

read more