ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση είναι τα δύο κυριότερα φαινόμενα, που απασχολούν σήμερα όλους τους επαγγελματικούς χώρους και επαγγελματίες ανεξαιρέτως. Ο ανταγωνισμός είναι αναπόφευκτος, αλλά αν διαχειριστεί σωστά από τη μεριά του κάθε επαγγελματία, μπορεί εν τέλει να αποδειχτεί ιδιαιτέρως παραγωγικός και μια καλή ευκαιρία για βελτίωση και δημιουργικότητα. Όσον αφορά την εξαπάτηση, είναι ίσως πιο επικίνδυνη. Πρέπει ο κάθε επαγγελματίας να είναι σε θέση τουλάχιστον να την αναγνωρίζει. Αν γίνει αυτό το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα, τότε μπορεί να ρυθμιστεί η αντιμετώπισή της. Στον χώρο της ιδιωτικής έρευνας δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με διάφορους τρόπους την οποιαδήποτε παρεχόμενη πληροφορία, για να την χρησιμοποιήσουν ή να τη διαστρεβλώσουν, αποσκοπώντας στην εξαπάτηση του πελάτη τους.

Με αφετηρία τα παραπάνω στοιχεία, μπορούμε να τώρα να συζητήσουμε λίγο περισσότερο την τακτική και τα τεχνάσματα που ακολουθούν οι επιτήδειοι κομπογιαννίτες ντετέκτιβ – ερευνητές με αποκλειστικό στόχο το εύκολο χρήμα από την εξαπάτηση των ανυποψίαστων πελατών τους. Τα βασικά τεχνάσματα εξαπάτησης στηρίζονται στην αντιγραφή κειμένων, συνθηματικών διαφημιστικών φράσεων, ακόμη και ιστοσελίδων πανομοιότυπων με του Γραφείου μας, και, βέβαια, όλα αυτά δηλώνοντας ψευδείς πιστοποιήσεις. Μια λεπτομερής, όμως, ματιά στο διαδίκτυο καταδεικνύει την αναξιοπιστία που ολοφάνερα συνοδεύει τα ψευδο-κείμενά τους, καθώς υστερούν στην παράθεση αποδείξεων και τεκμηρίων αξιόπιστων και αναμφίβολων, απαραίτητων ωστόσο, αν θέλουν να πείσουν, ότι δεν αποτελεί έργο τους η απάτη των πελατών τους. Μια τέτοια τακτική αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται, με αποτέλεσμα αυτονόητη και αναπόφευκτη συνέπεια για τους επιτήδειους ντετέκτιβ – ερευνητές, που διαπράττουν επανειλημμένες παραβάσεις, να αποτελεί η ποινική δίωξή τους.

Η ενημέρωσή σας για το γραφείο μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και γι’ αυτό σας παραθέτουμε όλα αυτά τα στοιχεία στην παρούσα ιστοσελίδα. Οι ανειδίκευτοι και κομπογιαννίτες ντετέκτιβ – ερευνητές είναι πολλοί και δυστυχώς είναι τόσο ανεπαρκείς επαγγελματικά, γνωστικά και ηθικά που δεν διστάζουν να παραθέτουν ψευδείς εγγυήσεις δήθεν αποτελεσματικής, σίγουρης και σχεδόν μηδενικής χρέωσης διεκπεραίωσης υποθέσεων, αρκεί και μόνο να εξαπατήσουν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος ανίδεων πελατών τους. Το αισχρότερο όλων, παρ’ όλα αυτά, είναι το θράσος με το οποίο προβάλλουν τους εαυτούς τους ως τους αρτιότερους και με τη μεγαλύτερη εξειδίκευση επαγγελματίες, αψηφώντας το οποιοδήποτε ψυχικό κόστος μπορούν  να επιφέρουν στους ανθρώπους που θα εμπιστευτούν το πρόβλημά τους στα ψεύτικα χέρια τους και στην ουσία θα συζητήσουν μαζί τους πράγματα άκρως προσωπικά και εμπιστευτικά.

Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άτομα που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται από τυπικά προσόντα του επαγγέλματος, ουσιαστική επιστημονική κατάρτιση, κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, άρα κρίνονται καθόλα ακατάλληλοι και άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με ανθρώπινη ευαισθησία και σύνθετες υποθέσεις. Έχει διαπιστωθεί, και το διαβεβαιώνουμε με κάθε ειλικρίνεια, πως οι πιστοποιήσεις, τα διαφημιστικά συνθήματά τους και βασικά στοιχεία των ιστοσελίδων τους αποτελούν απλή αντιγραφή του καταλόγου υπηρεσιών που διαθέτει το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών SPYro GRoup. Το ανόητο, που κι αυτό με τη σειρά του φανερώνει την όλη ψευτιά που τους χαρακτηρίζει, είναι πως η «πρωτοτυπία» που επιχείρησαν να προβάλλουν στην παρουσίαση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, ήταν απλά και μόνο μια αντιγραφή της γνήσιας και πρωτοποριακής μεθοδολογίας της λειτουργίας και παρουσίασης της δικής μας δουλειάς, επομένως πρόκειται περί σφετερισμού.

Όλα όσα έχουν προηγηθεί μας γεμίζουν ως γραφείο με χρέος και τεράστια ευθύνη προς όλους τους πολίτες, που κάποια στιγμή θα χρειαστούν την καταλυτική συνδρομή ενός επαγγελματία ιδιωτικού ντετέκτιβ. Γι’ αυτόν τον λόγο, ότι θα αναλάβουμε να προωθήσουμε οποιαδήποτε περίπτωση εξαπατημένου εντολέα υποπίπτει στην αντίληψή μας, μέχρι να έρθει η αποκατάσταση του δικαίου με ποινική αντιμετώπισή της. Η απονομή της Δικαιοσύνης αποτελεί για μας αξίωμα θεμελιώδες και πασχίζουμε γι’ αυτό εδώ και αρκετά χρόνια με μοναδικό έρεισμα τους εντολείς μας, τους ανθρώπους που μας βάζουν μες στη ζωή τους και περιμένουν από εμάς λύσεις.

Κλείνοντας, πρέπει να τονίσουμε, πως όλοι σήμερα πρέπει να είμαστε με το κάθε τι γύρω υποψιασμένοι. Και κάτι ακόμη προς τους κομπογιαννίτες ντετέκτιβ… να θυμάστε ότι ο κόσμος πλέον γνωρίζει και καταδικάζει, γι’ αυτό μην τον κοροϊδεύεται έτσι απροκάλυπτα. 

Πολλοι κατα καιρους βρεθηκαμε στην αναγκη, αλλοτε μεγαλυτερη και αλλοτε λιγοτερο σημαντικη, να εντοπισουμε καποιο κινητο τηλεφωνο.


read more

Πολλοι ανθρωποι γυρω μας, ισως κι εμεις οι ιδιοι, εχουν δεχτει κλησεις απο κακοβουλους εραστες της αναστατωσης, αλλοτε σε ηπια και αλλοτε σε μεγαλυτερη συχνοτητα η περιεχομενο

read more